Schouwburg Venray is gestart met een nieuw initiatief genaamd Collectief C. Collectief C is een community voor jongeren vanaf 18 jaar die vol zitten met ideeën over alles rondom theater. 

Ook makers zijn welkom om zich aan te sluiten bij de community zoals fotografen, vormgevers, muzikanten, dansers, DJ’s, producers, rappers en podcastmakers. 

Door het opstarten van Collectief C creëert het Venrayse theater een ontmoetingsplek voor jongvolwassenen. Jongeren worden uitgedaagd om mee te denken over nieuwe initiatieven op het gebied van voorstellingen en evenementen. Daarnaast verrijken zij hun netwerk en leren veel van professionals in het werkveld. Jongerenstimulering is een essentieel thema voor het theater. Door dit initiatief kan de schouwburg beter aansluiten op de belevingswereld van deze doelgroep en een bezoek aan het theater stimuleren. 

Collectief C start in de vorm van een pilot. Op dinsdag 21 september om 19:00 uur,  vindt de officiële kick-off plaats voor alle geïnteresseerden. Tijdens deze avond, in de schouwburg, wordt het jongerenplatform verder toegelicht met een hapje en een drankje. 

Jongeren creëren theater van de toekomst

Geplaatst door: Marloes Kempkens
Geplaatst op: 17 september 2021

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by