Pianist Rangel Silaev is aankomende zondag te zien in het programma Ondernemerslounge op RTL 7. Hij blijft zijn creatieve brein aan het werk zetten om mensen te laten genieten van zijn muziek in deze moeilijke tijd van coronabeperkingen. 

Het 20-jarige talent is op 9 augustus in het programma Ondernemerslounge op RTL7 te zien. De aflevering start om 10:30. Rangel zal op een vleugel van 'BOL piano’s en vleugels' spelen. Ron Bol, eigenaar van 'Bol Piano’s', stelde enkele jaren geleden zijn prachtige vleugels voor concerten en TV-programma’s ter beschikking. En Rangel wilde deze kans graag aangrijpen om zijn kunsten te laten horen. 

Rangel is zowel nationaal als internationaal actief en heeft een behoorlijke prijzenkast. Als absolute hoogtepunten behoren hiertoe de eerste prijs op het Internationale Novak pianoconcours in Tsjechië, de eerste prijs op het Prinses Christina Concours en de Classic Young Masters Award. Daarnaast kreeg hij de ‘Gouden Label’ aanmoedigingsprijs uitgereikt door Klassiek Centraal in België. In de media is de jonge Venraynaar vaak te zien. Zo werd er een documentaire over hem uitgezonden door KRO-NCRV, waarin Rangel een jaar lang werd gevolgd in Venray, Den Haag en in het buitenland door een filmploeg. 

Aanstaande zondag zie en hoor je toch iets anders dat wat normaal van Rangel verwacht wordt. Ben je benieuwd? Mis het programma niet!

Rangel Silaev laat zijn muziek horen op tv

Geplaatst door: Marloes Kempkens
Geplaatst op: 05 augustus 2020

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by