De Engelse tuin aan de Raadhuisstraat 1 te Venray blijft elke dag open. Op dit moment maken wij in paren de beelden schoon en ligt de tuin er weer prachtig bij. Door de beperkingen die COVID 19 met zich meebrengt, zijn tot september alle evenementen vervallen. De organisatie vindt het erg jammer en hoopt dat ze nog in het najaar iets kan organiseren.

Na een afwezigheid van een aantal maanden is de beeldengroep Vlucht van Martin Ooink weer teruggeplaatst. De beelden zijn elders geëxposeerd geweest. Nu zijn ze gepolijst en opnieuw in de Engelse tuin geplaatst. De boekenkast wordt niet meer gevuld omdat het Leescafé gesloten is. Wat er in staat kan meegenomen worden. De organisatie hoopt dat het weer op kan starten en dat er elke week weer een mooie collectie in gezet kan worden.

In de Engelse tuin zal een bijen- en insectenhotel gemaakt worden. De realisatie daarvan wordt nog dit jaar verwacht. In augustus zal bekeken worden wat in het najaar gerealiseerd kan worden. De organisatie hoopt je dan weer in de tuin te kunnen begroeten. 

Engelse Tuin blijft open

Geplaatst door: Marloes Kempkens
Geplaatst op: 15 mei 2020

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by