In deze aflevering maken we kennis met Bianca Ambrosius. Bianca is eigenaresse van Bliss kunst, training en coaching. Ze vertelt onder andere hoe ze kunst inzet bij trainingen die ze geeft. Benieuwd hoe Bianca de gemeente Venray een stukje mooier maakt? Geniet!

Bliss is een modern kunstatelier gelegen middenin de prachtige natuur van het Noord-Limburgse Wanssum en wordt gerund door kunstenares en docente kunstvakken Bianca Ambrosius. Bliss is het diepe geluk dat je ervaart als je je hart volgt en dat is precies de missie die Bianca wil uitvoeren in haar kunstuitingen. Bianca Ambrosius haalt haar diepste geluk uit het creëren van kunst. Schilderen voor anderen en creatief werken mét anderen. Ze wil anderen inspireren hun hart te volgen om ook dit dieper geluk en deze unieke kunstbeleving in een rustgevende en inspirerende omgeving te kunnen ervaren. Bij Bliss word je begeleid om het beste uit jezelf te halen. Als je schildert vanuit je hart, kom je steeds dichter bij je ziel en dat resulteert in een kunstwerk dat jou daadwerkelijk iets kan vertellen. Over jezelf!  

In de Cultuurketting komen zzp'ers, organisaties en andere cultuuraanbieders aan het woord uit Venray en omstreken. Enjoy!

Cultuurketting: Bianca Ambrosius

Geplaatst door: Marloes Kempkens
Geplaatst op: 06 mei 2020

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by