In deze aflevering vertelt verhalenverteller Frans vd Pas over zijn passie voor de historie en het vertellen van verhalen. Hij vertelt waar hij zoal mee bezig was en wat er nu veranderd is door deze coronatijd. Benieuwd hoe Frans Venray een stukje mooier maakt? Geniet!

Tijdens zijn werk als onderwijzer heeft Frans vd Pas altijd veel gebruik gemaakt van zijn verhalende kwaliteiten. Daarnaast heeft hij een toneelachtergrond als toneelmaker en regisseur. Sinds 2012 heeft Frans zijn creatieve werkzaamheden ondergebracht in zijn bedrijf "Passie voor verhalen"

Zijn kernactiviteiten bestaan uit: 

- Cultuureducatie voor basisschoolleerlingen d.m.v. interactieve vertelvoorstellingen bij allerlei historische thema’s of t.g.v. projecten en/of feestelijke gebeurtenissen.
- Daarnaast behoren ook volwassenen tot Frans' doelgroep. Voor seniorenverenigingen, vrouwenverenigingen, de Zonnebloem of zorginstellingen verzorgt hij onderhoudende voorstellingen met muzikale intermezzo’s. Indien gewenst zijn deze voorstellingen middag- of avondvullend, met  volop afwisseling en humor.

In de Cultuurketting komen zzp'ers, organisaties en andere cultuuraanbieders aan het woord uit Venray en omstreken. Enjoy!

Cultuurketting: Frans vd Pas

Geplaatst door: Marloes Kempkens
Geplaatst op: 06 mei 2020

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by