Kunst, Kwast en Kroniek: op zoek naar Mère Ancilla. Donderdag 20 juni was de eerste inspiratieworkshop in de Engelste Tuin een succes. Ria de Bruijn vertelde de interessante geschiedenis van Mere Ancilla en haar relatie met de Engelse Tuin. Daarna werden haar schilderijen bekijken in het beveiligde deel van het gemeentehuis. 

Het weer was heel goed en de deelnemers zochten hierna een schilderplek in de Engelse Tuin. Ria gaf genoeg inspiratie om iedereen met plezier te laten schilderen. Ook voor degenen die nog nooit hadden geaquarelleerd was het een fijne ervaring. Carla Clevers ondersteunde met de coaching. Het was een gezellige en vruchtbare middag en werd positief gewaardeerd door de deelnemers. Alle materialen waren voor handen dus je hoefde zelf niets mee te nemen.

De volgende workshops is op donderdag 18 juli. Kosten voor deze middag zijn €7,50 inclusief koffie, thee en alle materialen. De middag duurt van 13.30u tot 16.00u. Ben je geïnteresseerd? Geef je op via cclevers@live.nl of via 06-28675061

1e inspiratieworkshop Engelse tuin succes

Geplaatst door: Marloes
Geplaatst op: 25 juni 2019

Terug naar nieuws

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by