OLVG Holthees Smakt

Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees - Smakt werd 16 september 1917 opgericht. Toentertijd als fanfare zijnde. Sinds 2015 zijn we een muziekvereniging. De reden van deze wijziging is dat er meer mogelijkheden zijn om diverse instrumenten toe te laten binnen de vereniging. Een voorbeeld hiervan zijn een aantal klarinettisten die zich sinds enige tijd hebben aangesloten.

De Muziekvereniging is lid van de Bossche Bond en komt uit in de 5e Divisie. De doelstelling is het beoefenen van amateuristische blaasmuziek waarbij plezier en prestatie hand in hand moeten gaan.

Het muziekgenre bestaat met name uit film-, pop- en (lichte) concertmuziek. Tijdens de concerten brengen we deze muziek ten gehore. Er wordt ook niet voorbijgegaan aan de muziek van de jaarlijkse feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Carnaval. We organiseren ook weleens een groot themaconcert. Hierbij zoeken we de samenwerking op met anderen muziekverenigingen of solisten. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in geweldige verrassende concerten om naar te kijken en te luisteren!

Houdt onze website in de gaten voor de aankondiging van een nieuw concert!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet