Test

Percussion Fantasy

Wanneer: 13 oktober 2023 - 15 oktober 2023
Waar: De Smelehof | Ysselsteyn
Entree: 18,50
Tickets bestellen
Meer informatie Voeg toe aan agenda 23-10-13 23-10-15 Europe/Amsterdam Percussion Fantasy http://www.culturavenray.nl De Smelehof Cultura Venray info@culturavenray.nl
Percussion Fantasy returns!
Na de succesvolle uitvoeringen in 2006 en 2016 keert Percussion Fantasy weer terug. Op vrijdagavond 13, zaterdagavond 14, en zondagmiddag 15 oktober zal er wederom een gevarieerd en spectaculair slagwerk-programma uitgevoerd worden in De Smelehof te Ysselsteyn. Niet alleen het Percussie Ensemble, maar ook de jeugdgroepen JES en JUMP zullen tijdens deze show hun muzikale bijdrage leveren. Het Percussie Ensemble zal bijgestaan worden door blazers van de fanfare, verschillende gastmuzikanten, zanger en zangeressen. Ook zin in een avondje entertainment, koop dan nu uw kaarten bij de Vitelia winkel Ysselsteyn of digitaal via onderstaande QR code of de link percussionfantasy.eventgoose.com.
Het programma voor de vrijdagavond en zaterdagavond is een volledig programma en bedoeld voor bezoekers boven 12 jaar.
De zondagmiddag is een korter programma en speciaal bedoeld voor de basisschool jeugd. Toegang is dan ook gratis t/m 12 jaar. Ouders en andere belangstellenden kunnen kaartjes kopen bij de bovenstaande adressen en links.
Terug naar agenda
© 2023
Created by LR Internet