passie voor verhalen

Ik ben Frans van de Pas uit Ysselsteyn, een gepassioneerd verhalenverteller. Daarnaast ben ik actief op allerlei andere creatieve vlakken.Tijdens mijn werk als onderwijzer heb ik altijd veel gebruik gemaakt van mijn verhalende kwaliteiten. Daarnaast heb ik een toneelachtergrond als toneelmaker en regisseur.Sinds 2012 heb ik mijn creatieve werkzaamheden ondergebracht in mijn bedrijf "Passie voor verhalen"

Op deze website beschrijf ik de verschillende activiteiten die gerelateerd zijn aan het onderwijs. Voor een volledig overzicht van mijn verschillende specialismen en expertises verwijs ik u graag naar mijn website www.passievoorverhalen.nl

In een intiem en aangepast decor neem ik mijn toehoorders mee naar een wereld van sprookjes, legendes, volks- en historische verhalen. Attributen, aangepaste kleding en de beeldende wijze van vertellen verhogen het inbeeldingsvermogen en het plezier van mijn publiek. Daarnaast probeer ik de leerlingen zoveel mogelijk te betrekken in mijn voorstellingen door hen mee te laten spelen en hen een actieve rol toe te bedelen. Wat betreft het onderwijs behoren leerlingen van groep 1 (basisschool) t/m de eerste 2 klassen  van het voortgezet onderwijs tot mijn doelgroep.


Terug naar overzicht

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by