Test

Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide

Harmonie St. Catharina is een bloeiende vereniging. Het is het hart voor de amateur blaas- en slagwerkmuziek in de gemeenschap. Voor al haar onderdelen geldt dat we op een zo plezierig mogelijke manier gezamenlijk muziek willen maken voor jong en oud. Onder de vlag van de harmonie vallen ook de blokfluitopleiding, het opleidingsorkest, de blaaskapel en de drumband. 

Ook voor de gemeenschap van Leunen, Veulen en Heide staan wij paraat. We verzorgen bij diverse gebeurtenissen voor een muzikale noot. Denk hierbij aan de begeleiding tijdens het defilé van de avondvierdaagse, 1e communie en intocht van Sinterklaas. Bij belangrijke dorpsgebeurtenissen, jubilea en bij Koninklijke onderscheidingen verzorgen we in onderling overleg een serenade of opluistering. Maar ook bij droevige gebeurtenissen, zoals herdenkingen van gevallen slachtoffers door oorlogen, conflicten en vredesmissies verzorgen wij een gepaste muzikale opluistering.

Harmonie St. Catharina is een veelzijdige vereniging die volop in beweging is. Ze repeteren iedere dinsdag van 19.30u tot 21.45u. De harmonie staat onder leiding van Ralf Schreurs.

Terug naar overzicht
© 2023
Created by LR Internet