Test

Fanfare Dorpsklank Castenray

Fanfare Dorpsklank uit Castenray werd opgericht in 1977. Uit een peiling in het dorp bleek dat er behoefte was aan een eigen muziekvereniging. De vereniging ging voortvarend van start o.l.v. Jan Bartels uit Meerlo. In de loop der jaren nam de Fanfare deel aan diverse concoursen en wedstrijden. Zo behaalde men diverse promoties en kampioenschappen met als hoogtepunt het Wereldkampioenschap in de afdeling Uitmuntendheid tijdens het 12e Wereld Muziek Concours in Kerkrade in 1993 o.l.v. dirigent Chris Cuppen. Nu komt de fanfare uit in de vierde afdeling.

Fanfare Dorpsklank is een vereniging die midden in de samenleving staat van Castenray. Onze visie is om een fanfare te zijn die in balans is, voor ieder uitdagend, enthousiasmeert en waarbij saamhorigheid en gezelligheid een belangrijke rol speelt.

Fanfare Dorpsklank presenteert zich zoal bij de volgende zaken: thema concerten, kerstconcert, intocht Sint Nicolaas, doden herdenking, inhalen wandelaars wandelvierdaagse Venray, en als t kan een keer in enkele jaren een promsconcert.

Vandaag telt de vereniging 31 musicerende leden en zijn we een hechte club waar de leden zich thuis voelen.

Sinds juni 2016 staat Fanfare Dorpsklank  o.l.v. dirigent Joost van Wichen.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet