Test

Creatief Atelier Zus & Zus

Het huis van creativiteit

Laat je inspireren in het huis van creativiteit! Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak kan ik jou alles vertellen over het Modevak en over heel veel verschillende hobby technieken. Naailessen, schilderen, stippen, boetseren, tekenen, handletteren, wolvilten, stempelen en nog veel meer, het kan allemaal in het atelier.
Gelegen in het centrum van Venray en bekend staand om de potloden in de tuin.
 Je stapt hier altijd de deur uit met nieuwe inspiratie en een mooie creatie. Of je nu op zoek bent naar een plek voor naailessen, workshops,  het open atelier, verjaardagsfeestjes of het Kinder Atelier, bij Creatief atelier Zus & Zus ben je op het juiste creatieve adres.

* Naai atelier

Heb je zelf altijd al kleding willen maken, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gezellige Naai Atelier Zus & Zus. Je maakt wat je zelf graag wilt maken, in een kleine groep, op je eigen tempo en niveau leer je de fijne kneepjes van het Modevak. 

* Open Atelier

Tijdens het Open Atelier ontdek je allerlei materialen en leer je spelen met technieken. Ontdek hoe gezellig het is om creatief bezig te zijn. Laat je inspireren door je omgeving, de sfeer en de kunst. Kunst je eigen Kunst! 

* Kinder Atelier

Tijdens het Kinder Atelier ontdekken kinderen verschillende technieken en kunnen daarbij hun creativiteit helemaal laten gaan. Op de woensdagmiddag staat de creativiteit en ontspanning centraal tijdens het knutselen!

* Workshops en Feestjes

In dit creatieve huis zijn alle materialen en technieken al eens uit de kast getrokken. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan mogelijkheden. Voor creatieve gezellige workshops of feestjes, voor jong en oud, met een kleine of grote groep, ben je hier aan het juiste adres. 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet