Muzikindjes - Muziek

Uit onderzoek is gebleken dat muziek(les) goed is voor de hersenontwikkeling. Hier wil ik graag een steentje aan bijdragen. Muziek ontspant en prikkelt de hersenen. Muziek moet je beleven en ervaren!

Niet alleen de muzikale ontwikkeling staat centraal, maar ook de spraak/taal-, motorische- en sociale ontwikkeling. 

Mijn naam is Daniëlle Emonds-van Essen. Muziek maken en zingen is vanaf kleins af aan mijn passie. Naast muziek maken en zingen wilde ik graag leerkracht worden in het basisonderwijs. In 2012 studeerde ik af aan de Kempel in Helmond. Ik ben nog altijd werkzaam in het basisonderwijs. 

In de afgelopen jaren heb ik verschillende groepen in het basisonderwijs muziekles mogen geven. In mijn lessen staat muziek maken, zingen, luisteren naar muziek, lezen/noteren van muziek en bewegen op muziek centraal. 

In 2021 ben ik afgestudeerd als Muziek op Schoot docent. Dit zijn muzieklessen voor kinderen van 0 tot 4 jaar, samen met een (groot)ouder. Ook de allerjongste kunnen bij mij muziek beleven, ervaren en meedoen. Naast ouder-kindlessen geef ik ook workshops/muzieklessen bij kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en gastouders. 

Je kunt bij mij ook terecht voor muzieklessen/projecten voor groep 1 t/m groep 8. 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet