Etan Huijs - Muziek

Ervaren singer-songwriter Etan Huijs biedt songwriting lessen en workshops aan aan scholen. Cultuur in de klas; samen een liedje bedenken, hoe wordt een liedje geschreven, etc? Workshop op maat is mogelijk. Sleutelwoord is interactie!

Samen een Liedje schrijven:

Wat is er nu leuker dan, door middel van samen in de klas een liedje te schrijven, de creativiteit van de leerlingen te prikkelen? Binnen een (les)uur middels leuke interactie en input van de leerlingen komen we gezamelijk tot een voltallige song !

Gewoon voor 'de leuk' , of voor een specifiek doel, bijvoorbeeld: een eigen liedje voor de eindmusical, voor een uitvoering tijdens de week/maandafsluiting of een themaweek.

Uiteraard werk ik op maat en specifieke invulling is altijd bespreekbaar.

Workshop Songwriting:

In een lesuur vertel ik, ervaren liedjesschrijver Etan Huijs, over mijn vak singer-songwriter. Hoe ik hiertoe ben gekomen, Hoe het in het echt is,hoe het voelt om op te treden. Mijn doel met deze les is om te laten zien hoe leuk dit vak is en misschien iets aan te wakkeren of wakker te maken bij de leerlingen..

 

uit hoe een liedje tot stand komt. Middels een audiovisuele en interactieve workshop leer je hoe je een liedje schrijft. Het doel is om kinderen kennis te laten maken met de voldoening die voortkomt uit zelf iets creëren en wellicht een creatief vuur aan te wakkeren.

Uiteraard werk ik op maat en specifieke invulling is altijd bespreekbaar.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet