Bigband Flavour

Wij zijn een bigband met een heel breed repertoire waarbij je kunt denken aan swing, pop, rock, latin, dixie, Nederlands- en Duitstalige feestmuziek. Niks is voor ons te gek! De meeste van onze nummers zijn bewerkt en gecomponeerd door arrangeur Rob van Reijmersdal. Dit zorgt ervoor dat de bigband in de loop van de jaren een geheel eigen sound heeft ontwikkeld.

 Bigband Flavour uit Venray bestaat uit 24 muzikanten en twee vocalisten en wordt professioneel begeleid door Wim Hamans. Je kunt ons boeken voor (bedrijfs)feesten, braderieën en evenementen. Daarnaast kijken we ook terug op een aantal succesvolle optredens op wijnfeesten en volksfeesten in Duitsland.

 Dat onze eigen sound met ons enthousiasme door het publiek goed ontvangen wordt, kunnen we zeggen na de reacties die we ontvingen over onder andere de uitverkochte theatershows ‘Flavour Goes Continental’ en ‘Venray de Musical’ die we -beide twee keer- hebben geproduceerd en opgevoerd in de Schouwburg van Venray. Ook onze meest recente show ‘Uut de Pieël Live’ is weer een geweldig succes geweest en we kunnen alvast verklappen dat deze voor herhaling vatbaar is! Daarom zijn wij druk bezig met de voorbereidingen hiervan. Voor meer nieuws houd de website in de gaten.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet