Koor Harmony

Koor Harmony bestaat sinds 1975 en zingt wekelijks met ongeveer vijfendertig enthousiaste en gedreven amateurzangeressen uit Oostrum en omstreken. Met mooie arrangementen brengen ze voornamelijk Engels- en Nederlandstalige nummers in een meerstemmige bezetting. De muziek van koor Harmony varieert van lekker vlot populair tot meer gedragen nummers, soms ook klassiek of iets uit een musical. Onder begeleiding van onze dirigent John Wauben en pianiste Ludmila Seroo treden ze jaarlijks verschillende keren op.

Behalve met deze concerten laten ze zich ook horen en zien bij lokale evenementen en organiseert Koor Harmony ook voor haar leden elk jaar meerdere activiteiten. Nieuwe en vooral jonge leden zijn van harte welkom. Kortom: Koor Harmony een levendige vereniging met veel actieve leden!

Koor Harmony repeteert elke donderdagavond van 19:45 uur tot 21:30 uur in café-zaal Back in Time, Mgr. Hanssenstraat 29 te Oostrum. Voor nieuwe leden geldt dat zij in leeftijd tussen de 20 en 60 jaar oud moeten zijn. Mocht je interesse hebben in Koor Harmony, kom dan een keer vrijblijvend langs op een repetitie nadat je daar een afspraak voor hebt gemaakt, bijvoorbeeld via een van de leden van ons bestuur.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet