Janssen dansen & sporten

Lekker bewegen, goed leren dansen, plezier hebben in wat je doet en een breed aanbod in dans & sportvormen, dat is waar Janssen Dansen & Sporten voor staat.

Als dansschool Janssen Dansen en Sporten terugblikt op 40 jaar geleden, zien ze een van origine dansschool voor het stijldansen. Het is hun passie om het plezier dat men kan beleven aan het stijldansen, over te brengen op de leerlingen! Ze vonden het echter steeds belangrijker in de huidige tijden een all-round dans & sportcentrum te zijn. Er zijn verschillende dans & sport vormen toegevoegd aan het programma zoals Kinderdans, Hiphop, Zumba en Salsa. De lessen die ze niet zelf verzorgen worden altijd verzorgd door gediplomeerde, enthousiaste docenten. 

Dit betekent dat de lessen en het lesprogramma op de juiste manier worden opgebouwd en dat er veel aandacht is voor de techniek. Deze twee elementen zijn van belang voor de verdere dansontwikkeling van de kinderen en/ of van jezelf! Daarnaast vinden ze het van belang dat de leerlingen zich op hun gemak voelen in het bedrijf! 

De sfeer wordt aangepast aan de groep; bij de kids- en jeugdlessen ligt het accent vooral op leuke muziek, je lekker voelen in kleding van je eigen smaak, veel lol met elkaar maken en natuurlijk, last but not least, goed leren dansen. Bij de lessen van de paren is de sfeer gezellig en onderhoudend; ook hier draaien ze populaire muziek en krijg je natuurlijk goed les met aandacht voor de techniek maar het accent ligt ook op het avondje uit!


Naast de dansschool van Janssen dansen en sporten, kun je er ook terecht als je een locatie nodig hebt voor een feest of een andere activiteit. Neem contact op om afspraken te maken! 

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet