Dizzy Dance

Dizzy Dance is opgericht in 1991 door Wilma Keijzers. Plezier in dans en beweging staat bij Dizzy voorop. Door gebruik te maken van mooie muziek en leuke dansbewegingen, waarin Dizzy zich verplaatst in de belevingswereld van de leerlingen, probeert Dizzy haar leerlingen uit te dagen, te leren, te inspireren en te motiveren om zo een passie voor dans en beweging te ontwikkelen. 

Met 600 leerlingen is Dizzy Dance, op de voetbalvereniging na, de grootste vereniging van Venray. Veel leerlingen komen uit Venray en haar kerkdorpen, maar ook uit dorpen als Blitterswijck, Horst, Stevensbeek en Maashees. De kwaliteit van de lessen en de passie waarmee bij Dizzy wordt lesgegeven reikt ook ver buiten de regio Venray en brengt dansers uit Venlo, Eindhoven en zelfs Doetinchem naar Venray. Docenten van Dizzy worden ook gevraagd om buiten Venray lessen en workshops te geven of dansstukken aan te leren.

Ieder anderhalf jaar vindt er een grote voorstelling plaats in de schouwburg van Venray. Voor alle leerlingen is het een feest om naar een optreden in een echt theater toe te werken. Het plezier van de leerlingen, hun inzet en enthousiasme gaat boven alles. De docenten weten met hun mooie muziek en steeds afwisselende en vernieuwde choreografieën samen met de vrijwilligers het publiek altijd weer te verrassen. Dit zorgt dan ook iedere keer weer voor een hoogtepunt bij iedereen die bij Dizzy betrokken is: nagenoeg 4 uitverkochte zalen in de schouwburg, zo'n 2500 toeschouwers, ruim 500 dansers en meer dan 100 vrijwilligers.

De missie is om danslessen voor alle kinderen en volwassenen bereikbaar te maken om zo een thuis te vormen voor iedereen met een passie voor dans en sport.
De visie is om een dansschool te zijn waar iedereen zich fijn voelt en om samen te komen tot mooie resultaten, voorstellingen en activiteiten om zo een bijdrage te leveren aan de (sociale) ontwikkeling en gezondheid van de mensen in Venray en omgeving. Dit doen ze door de prijs laag te houden en een plek te bieden waar je vrienden maakt en je jezelf kunt zijn, je hele leven lang.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet