Dansstudio Dancy

Dancy Dansstudio is een dansschool in Venray en omgeving. Bij de lessen van Dancy Dansstudio wordt veel aandacht besteed aan danstechniek, creativiteitsontwikkeling, muzikaliteit en lichaamsbewustzijn. Daarnaast staat plezier natuurlijk altijd voorop! Dancy Dansstudio is gespecialiseerd in zumba, ook kun je er terecht voor streetdance/hiphop. Ze bieden zowel lessen aan voor kinderen, jongeren als volwassenen. 

Dancy Dansstudio heeft ervaring met educatieve workshops op basis- en middelbare scholen en in het bijzonder- en speciaal onderwijs. Daarnaast kunnen kinderfeestjes ook bij de dansschool gevierd worden met feestelijke thema's. Tevens kunnen bedrijfsfeesten aangevuld worden met dans; qua workshop of entertainment. 

Wij hebben ervaring met educatieve workshops op basis- en middelbare scholen en in het bijzonder- en speciaal onderwijs. Daarnaast kunnen kinderfeestjes bij ons gevierd worden met feestelijke thema's. Tevens kunnen bedrijfsfeesten aangevuld worden met dans; qua workshop of entertainment. 

We nodigen je van harte uit om langs te komen en een kijkje te nemen of een gratis proefles te volgen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons.

Wij wensen je veel dansplezier!

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet