Bliss Kunst Training Coaching

Bliss staat voor het diepste geluk door je hart te volgen. Het is de missie van Bliss om anderen te inspireren dit diepste geluk te ervaren door je hart te volgen. Bliss is een modern kunstatelier in Wanssum en biedt unieke workshops, cursussen en trainingen aan voor bedrijven, scholen en particulieren in een unieke en rustgevende omgeving.

Bliss is een modern kunstatelier gelegen middenin de prachtige natuur van het Noord-Limburgse Wanssum en wordt gerund door kunstenares en docente kunstvakken Bianca Ambrosius. Bliss is het diepe geluk dat je ervaart als je je hart volgt en dat is precies de missie die Bianca wil uitvoeren in haar kunstuitingen. Bianca Ambrosius haalt haar diepste geluk uit het creëren van kunst. Schilderen voor anderen en creatief werken mét anderen. Ze wil anderen inspireren hun hart te volgen om ook dit dieper geluk en deze unieke kunstbeleving in een rustgevende en inspirerende omgeving te kunnen ervaren. Bij Bliss word je begeleid om het beste uit jezelf te halen. Als je schildert vanuit je hart, kom je steeds dichter bij je ziel en dat resulteert in een kunstwerk dat jou daadwerkelijk iets kan vertellen. Over jezelf!  

Kunst vanuit het hart
''Het doel van mijn kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar juist het innerlijk. Kunst is emotie en het uiten van emotie is een kunst. Met mijn schilderijen wil ik jou graag inspireren, ontroeren of laten genieten. Dát maakt kunst echt en oprecht en dat leidt bij Bliss tot kunst vanuit het hart, met passie voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve expressie en intuïtief schilderen.'' 

Hoofden leegmaken 
''Ik maak kunst omdat het mijn leven zo mooi kan kleuren, kunst in opdracht van derden, maar ook kunst om juist anderen in aanraking te brengen met het artistieke, didactische en helende in zichzelf. Kunst krijgt mensen weer losgetrokken, maakt hoofden leeg, leert je op zoek te gaan naar creatieve oplossingen, brengt weer samen en laat mensen belangrijke stappen zetten die nodig zijn om stress, verdriet, onvrede of lichamelijke of geestelijke klachten te verminderen. Kunst ontroert en kan je intens laten genieten.''

Training & coaching
Bliss verzorgt kunstzinnige coach- en trainingstrajecten voor: 

Coaches, therapeuten, trainers en begeleiders die creativiteit in willen zetten als middel om hun doel te bereiken;
Leerkrachten die graag meer creativiteit uit kinderen en jongeren willen halen;
v  Mensen die de ontwikkeling van hun eigen creativiteit en intuïtie serieus nemen en een nieuwe stap in deze ontwikkeling willen maken.

Kunst van het leven  
''Een persoonlijke eyecatcher voor jouw interieur of een onschatbare herinnering aan een dierbare of een speciaal moment. Ik kan dat voor jou maken, maar ook samen mét jou maken. Samen op een dynamische manier aan de slag gaan en de ontdekkingstocht naar jezelf beginnen. Hoe kun je (nog) meer jezelf zijn en hoe kun je dat straks gebruiken in nieuwe of bestaande situaties en in contacten met anderen. Op weg naar je nieuwe ‘ik’!  Op weg naar de kunst van het echte leven!  

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet