Test

Zonder Gum - Beeldende kunst

Bij Zonder Gum is iedereen welkom. Wat ik heel belangrijk vind, is dat iedereen mag zijn zoals die is! Dat staat bij mij heel hoog in het vaandel.  Tijdens de cursussen en workshops ga ik samen met jou op zoek naar jouw talent. Gewoon door dingen te doen en te maken. Het is de kunst je eigen gedachtegoed vorm te geven, dan voel je je vrij.

Stimuleer creativiteit!

Door jaren in het basisonderwijs lessen en workshops te geven, heb ik ontdekt dat kinderen te vaak in een keurslijf zitten. Daardoor wordt creativiteit niet bevorderd!

Dat is één van de redenen waarom ik ambassadeur ben om tekenen en creativiteit voor kinderen bovenaan de prioriteitenlijst te zetten bij organisaties en basisscholen. Ik probeer door mijn lessen deze creativiteit te behouden en te stimuleren.
Bovendien vind ik het érg belangrijk dat kinderen zichzelf zijn. Daarvoor hebben ze dan ook alle ruimte in de werkplaats. Ieder kind kan zijn/haar eigen creativiteit ontdekken.

Creativiteit is een belangrijke vaardigheid voor nu en voor de toekomst. Niet alleen om met een steeds veranderende samenleving om te kunnen gaan en je daarin te handhaven; ook om een onafhankelijk, innovatief en democratisch burger te kunnen zijn. Tekenen ondersteunt de ontwikkeling van creatief denken en doen en het omgaan met gevoelens en ervaringen.

Tekencursus voor kinderen

De tekencursussen zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Deze cursus is speciaal bedoeld voor alle kinderen die het leuk vinden om te tekenen, te knutselen en te schilderen, of die er kennis mee willen maken.

Klooien

Tijdens de tweewekelijkse klooimiddagen kunnen de kinderen lekker experimenteren met alle mogelijke materialen en technieken. Dit stimuleert hun verbeeldingskracht, ‘t stimuleert automatisch de taalontwikkeling, motoriek en vaardigheden in gebruik van materialen en gereedschappen.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet