Test

Karlijn Painting - Beeldende kunst

Leren van Pablo Picasso, Vincent Van Gogh, Rembrandt van Rijn, Leonardo da Vinci, Frida Kahlo en nog veel meer Grote Meesters én Juffen. Prikkelend voor je verbeelding. Kijken met verwondering naar de wereld om je heen. Kunst als middel om jezelf én de wereld om je heen te ontdekken.

Mijn naam is Karlijn Surminski, ik ben 1e graads docent Beeldende Vorming, moeder, beeldend kunstenaar, Blitterswijckse én Barcelonina, gespecialiseerd in Anders Kijken, oplossingsgericht luisteren, creatief denken, constructief maken, enthousiasmerend en inspirerend. 

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring met lesgeven, in Nederland én in Spanje, op basisscholen, voortgezet onderwijs, maar ook aan volwassenen. Ik sta met twee benen in een andere stad. Enerzijds in Barcelona, waar ik wekelijks voor een Nederlandse groep 3 sta, Picasso Workshops geef aan toeristen van over de hele wereld en schilderklassen met Spaanse pensionados begeleid. Anderzijds Venray en omgeving waar ik kunstzinnige workshops met impact organiseer, maar waar ik ook inzetbaar ben als coach voor duurzame trajecten naar een nóg creatiever klimaat.

 

Ook sta ik open voor samenwerkingen met andere cultuuraanbieders, je bent nooit uitgeleerd toch?

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet