Test

Tijl Damen - Interactief Muziek Theater

Een omschrijving van mijn activiteiten:

Tijl Damen schrijft en speelt interactieve, muzikale kindervoorstellingen/ familievoorstellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Afwisselende theatershows, opgebouwd uit aanstekelijke liedjes, live muziek, acts, humor en veel interactie met het publiek.

Als geen ander is Tijl in staat af te stemmen op zijn publiek en hen voor zich in te nemen. Of het nu om kleuters of een bovenbouw gaat, een hele basisschool of complete gezinnen: met zijn ongeremde energie en enthousiasme trekt Tijl iedereen over de streep om, soms ondanks zichzelf, mee te doen.

Tijl speelt voorstellingen in het regulier en speciaal onderwijs en stemt zijn programma telkens af op de sfeer, samenstelling, mogelijkheden en niveau van het publiek. De grote mate van interactie maakt het mogelijk om ook tijdens het spelen constant de aansluiting te blijven zoeken.

Elk jaar maakt Tijl een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Daarnaast heeft hij een vast aanbod van ca. 10 voorstellingen die aansluiten bij allerlei thema's. Educatieve voorstellingen, maar ook shows voor feesten zoals meester- en juffendag, laatste schooldag, pensioen leerkracht, Sinterklaas en Kerst.

Op zijn website publiceert Tijl tientallen van zijn kinderliedjes in een gratis online database die door scholen in heel Nederland en Vlaanderen gebruikt worden om kinderen te leren.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet