Test

Edwin de Klein - Beeldende kunst

Als beeldend kunstenaar maak ik zowel eigen kunstwerken en kunstwerken in opdracht voor musea, culturele instellingen, particulieren en andere geïnteresseerden. Onderwerpen die mij bezighouden en terug te herleiden zijn in mijn kunstwerken zijn veelal maatschappelijk geëngageerd, zoals de consumptiemaatschappij en de wegwerpcultuur.  


Mijn voorkeur gaat uit naar het op maat ontwerpen van kunst-educatieve lessen/workshops voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en buitenschoolse educatie. Dit heeft als positieve werking dat ik op scholen extra verdieping en verbreding kan aanbrengen op bijvoorbeeld themaweken en het reguliere kunstonderwijs.  


Naast het geven van lessen/workshops geef ik ook regelmatig presentaties over het leven van een kunstenaar. Onderdeel van deze presentatie is dat leerlingen de kunstwerken die ik meeneem mogen bekijken, voelen en ruiken. Ik vind het ontzettend belangrijk om ook deze verschillende zintuigen extra te prikkelen. Ook het bezoeken van mijn atelier waar ik mijn kunstwerken maak behoort tot de mogelijkheden.  

 

Enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op.  

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet