Test

Bliss - Beeldende kunst

“Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt.”  (Pablo Picasso)

Kunst in de klas  

-Kunst recht uit het hart van het kind
-Professionele begeleiding op elk niveau
-Een uniek project
-Optimale talentontwikkeling
-Een prachtige eyecatcher binnen jouw school

Maak uw wensen kenbaar en Bianca creëert een uniek aanbod voor uw leerlingen. Samen een schilderij van 5 meter maken met de hele school voor in de kantine, street-art op het schoolplein, de hal opfleuren met kunst gecreëerd door de leerlingen. Alles is mogelijk! Bianca denkt heel graag met u mee! Ook het werken met bijzondere doelgroepen behoort tot haar specialiteiten. Door haar jarenlange ervaring in het praktijkonderwijs is zij in staat elke leerling op zijn niveau te begeleiden.

Bliss is een uniek kunstatelier in een inspirerende en rustgevende omgeving.
Voor scholen biedt Bliss:
-Trainingen creativiteit als middel om door middel van het inzetten van creativiteit uw doelen nog efffectiever met kinderen te behalen. 
-Trainingen kunst en cultuureducatie (voor ICC'ers, IB-ers, directeuren en docenten) om het kunst en cultuurbeleid daadwerkelijk binnen een school op te zetten of verder te ontwikkelen.
- Bijzondere kunstprojecten in en buiten de klas. Het is mogelijk om in het kunstatelier te komen met uw klas of team, maar we komen uiteraard ook naar U toe.
-Creatieve teamdagen en studiedagen om de teambuilding te versterken, kunst voor in de school te maken of creativititeit als middel in te voeren binnen alle lessen om elke doelstelling effectiever te bereiken.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet