Test

BiblioNu - Bibliotheek Venray

Wij kijken er weer naar uit om dit schooljaar te mogen samenwerken met scholen en voorschoolse instellingen, rondom leesplezier en digitale geletterdheid!
In onze inspiratiegids hebben we producten, programma’s en suggesties opgenomen die een waardevolle toevoeging zouden kunnen zijn op de lesprogramma’s. Een aanbod waarmee we scholen aan de ene kant willen ontzorgen en aan de andere kant kunnen prikkelen om op een enthousiaste manier leesplezier in de lessen te verweven.

Afgelopen jaren hebben we ons steeds meer gericht op vraaggericht werken. BiblioNu wil de toegevoegde waarde zijn voor het onderwijs zodat we ons sámen inzetten voor lees- en taaleducatie. Met onze producten en programma’s bieden wij verdieping op het lesprogramma, meerwaarde voor leerling én leerkracht. Laat je dus inspireren. Is een product nou nét niet wat je zoekt? Neem contact met ons op en ongetwijfeld komen we samen tot een oplossing!

Cultuur is overal om ons heen. Maar de betekenis van cultuur moet je ontdekken. Dit kan door kinderen op jonge leeftijd in contact te brengen met kunst, cultureel erfgoed en literatuur. Op school en bij vele culturele instellingen komen kinderen in contact met cultuur. Als bibliotheek kunnen wij een belangrijke partner zijn. Onze expertise op het gebied van literatuur en media is hét uitgangspunt om verbanden te leggen met andere onderwerpen binnen cultuureducatie. Denk daarbij aan kunstdisciplines als poëzie, drama en muziek of erfgoed.

Neem gerust contact met ons op zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passend lesprogramma.

Terug naar overzicht
© 2024
Created by LR Internet