Corona & Cultuur

De coronacrisis heeft ons allemaal in zijn macht. Repetities, festivals, concerten, voorstellingen, zomaar een greep uit activiteiten die allemaal niet door mogen en kunnen gaan. Gelukkig zien we overal om ons heen gebeuren waar we stiekem op hoopten en waar de culturele sector sterk in is: creativiteit! De leukste ideeën ontstaan en zorgen ervoor dat de sterke band tussen organisaties blijft bestaan. 

Toch heerst er veel onduidelijkheid onder verenigingen over wat wel en niet mag, gericht ook op de versoepeling van de maatregelen. Op deze pagina komt bij iedere versoepeling vanuit de overheid te staan wat deze versoepeling te betekenen heeft voor welke verenigingen en wat de mening is vanuit de gemeente Venray. De gemeente Venray zal dan ook aan het roer staan en de uiteindelijke 'klap' geven of een activiteit daadwerkelijk plaats mag gaan vinden of niet.  

Heb je daarnaast nog een vraag vanuit jouw vereniging of als individu? Neem dan contact op met Martin via 06-43353318 of via martin@culturavenray.nl 

...

Wat is er bekend voor de culturele sector? 

Via onderstaande links kom je te weten wat alle versoepelingen betekenen voor de culturele sector van de gemeente Venray. Zijn er hierna toch nog vragen? Neem dan even contact op met Martin. 

Maatregelen RIVM

Beetje bij beetje worden er versoepelingen doorgevoerd vanuit de overheid. Toch is het van belang dat iedereen zich aan de basisregels van het RIVM houdt. Klik voor een uitgebreide beschrijving van deze regels op onderstaande link:  

Uitgebreide beschrijving basisregels voor iedereen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by