Test

Lobke Cornelissen de Beer

Deze aanbieder is nieuw bij Cutura Venray, en we willen graag samen met jou ontdekken hoe zij past in de culturele ontwikkelingen die we samen voor ogen hebben. Graag horen we je ervaringen met Lobke. 

Ik ben Lobke Cornelissen de Beer, kunstenaar en educator van beroep.
Ik ben er van overtuigd dat kunst een middel is om anders naar de wereld om ons heen te kijken.
Het klassieke beeld “kunst moet mooi zijn” en “kunst is voor saaie rijke mensen” moet maar eens verdwijnen. Om dit te bereiken ga ik op een luchtige en enthousiasmerende manier om met kunst. In mijn eigen beeldend werk én tijdens het geven van workshops. 
Ik heb ervaring met het ontwikkelen van beeldende workshops die ingezet kunnen worden bij thema’s in het primair- en voortgezet onderwijs. Schilder en tekenworkshops zijn hierin mijn expertise. Deze beeldende workshops hoeven niet binnen het domein kunst te blijven, maar kunnen ook ingezet worden bij thema’s zoals de geschiedenis.
Samen met een vriendin maken wij als “TUYG” educatieve video’s, workshops en rondleidingen op een hedendaagse luchtige manier voor middelbare scholen in zuid Limburg. Deze ervaring kan ik inzetten voor workshops waarin het filmen en editen van video’s centraal staat. 
Ik sta er voor open om hierover samen met scholen in gesprek te gaan om tot een workshop/lessencyclus te komen die middels leerdoelen perfect binnen de thema’s en projecten van de school passen.  

 

Terug naar overzicht
© 2023
Created by LR Internet