Test

Samba Caramba

Wanneer: 19 augustus 2023
Tijd: 10:00u - 18:00u
Entree: gratis
Tickets bestellen
Meer informatie Voeg toe aan agenda 23-08-19 Europe/Amsterdam Samba Caramba http://www.culturavenray.nl Cultura Venray info@culturavenray.nl

Kom jij ook de zomer vieren tijdens de derde editie van Samba Caramba op zaterdag 19 augustus 2023 van 10:00 - 18:00 uur?

Samba Caramba is een dag vol muziek en plezier voor jong en oud, en deelname is helemaal gratis! Samen met andere blaas- en slagwerkleerlingen uit de gemeente Venray kun je de hele dag muziek maken en plezier hebben. De dag wordt met door diverse vrijwilligers en Cultura Venray georganiseerd.

Om 16:00 uur geven we een spetterend optreden op het schouwburgplein, dus vergeet niet je familie en vrienden uit te nodigen om te komen kijken! Ook ouders die een blaasinstrument of slagwerk bespelen zijn als muziekbuddy van harte welkom.

Laat ons bij je aanmelding weten welk niveau je speelt, welk instrument je bespeelt en bij welke muziekdocent je les hebt, zodat we de muziekstukken op het juiste niveau kunnen voorbereiden.

We zien je graag op zaterdag 19 augustus bij blokhut, Kempweg 162 in Venray voor een dag vol muziek en plezier! Aanmelden kan via sambacaramba@culturavenray.nl.

Lees hier de flyer

Terug naar agenda
© 2023
Created by LR Internet