Test

RedBox sessions

Wanneer: 02 december 2023
Waar: Schouwburg Venray |
Tijd: 19:30u
Entree: 15,00 Euro
Tickets bestellen
Meer informatie Voeg toe aan agenda 23-12-02 Europe/Amsterdam RedBox sessions http://www.culturavenray.nl Schouwburg Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Maak je klaar voor hardrock en bluesrock van Nederlandse bodem

Hoofdprogramma met Baby Killed The Roses
Een nieuwe naam aan het Nederlandse hardrockfront. Oude bekende, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur... De afgelopen tien jaar stonden in het teken van vier volledige albums op rij, tal van optredens, lovende kritieken in de (inter-)nationale pers en dat allemaal onder de naam BYT (aka BloYaTop). De switch naar een nieuwe bandnaam lag voor de hand toen de band samenwerkte met producer Maria Goossens (Triggerfinger) en de keuze werd gemaakt om terug te keren naar de roots van de rockmuziek.

Met support act: Ramble Tamble
Blues die rockt, rock die bluest. Dit vileine viertal brengt bluesrock met passie. Repeterend in zuidoost Brabant en afkomstig uit deze regio en noord Limburg. Live staat Ramble Tamble voor strakke baslijnen, stevige drums, virtuoze toetsen en vette gitaarsolo's. Ramble Tamble is no nonsens, niet lullen maar spelen. Met een fors volume, opjagend, uitdagend en trefzeker wordt het publiek min of meer overdonderd met een niet alledaags repertoire van bluesrock, classic rock en hier en daar een eigen compositie die naadloos aansluit op het geheel.

Terug naar agenda
© 2023
Created by LR Internet