Test

Red Box Sessions - Local heroes

Wanneer: 03 juni 2023
Waar: Schouwburg |
Tijd: 20:00u
Entree: 12,50
Tickets bestellen
Meer informatie Voeg toe aan agenda 23-06-03 Europe/Amsterdam Red Box Sessions - Local heroes http://www.culturavenray.nl Schouwburg Cultura Venray info@culturavenray.nl

Lokaal talent verdient een mooi podium. Jonge muzikanten, met Venray als gemeenschappelijke deler, zullen op zaterdag 3 juni het rockpodium betreden. Een groot aantal van deze artiesten komt uit de muzikale kweekvijver van het bandcoachingprogramma van A.W.Music in Venray. Ervaar het festivalgevoel met dit spetterende programma vol eigen muziek en stomende covers.

Deadline
Jonge, geschoolde en gedreven muzikanten die er keihard tegenaan gaan.
Ze rocken "as de neete", zoals ze dat in het Venrays zeggen. Rock & Metal is hun genre en ze brengen stevige covers van Volbeat, Metallica, Foo Figthers en anderen.

We are the Message
We Are The Message is een formatie uit Venray, opgericht in 2017. Het doel van de band is om kick-ass covers te maken van inspirerende artiesten uit de (hard) rockscène. Een knallende en zeer energieke show met bekende covers van onder andere Foo Fighters, Kings of Leon, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys.

Blue or Green
Blue or Green uit Vierlingsbeek is een jongerenband, bestaande uit Martijn en Tim Vernooij, Milan van Baaren, Jonah Itang en Freek Reijnders, die al een paar jaar optreedt. Sinds een paar maanden zijn de bandleden ook druk bezig met hun eigen repertoire. Hun stijl zou je Indierock kunnen noemen.

Terug naar agenda
© 2023
Created by LR Internet