Een van Nederlands beste tributebands komt op vrijdag 27 december naar Venray. De band speelt alle klassiekers van de beroemde rockband Pink Floyd. Hits als Shine on you crazy diamond, Wish you were here en Another brick in the wall, de Britse rockband Pink Floyd werd er wereldberoemd mee. De Nederlandse band Absolutely Floyd komt muzikaal eng dicht in de buurt. Ook in België is Absolutely Floyd inmiddels niet onopgemerkt gebleven. De maar liefst elfkoppige band neemt je mee in de indrukwekkende wereld van Pink Floyd. Alle klassiekers en hits komen voorbij. Maar ook enkele solonummers van David Gilmour en Roger Waters ontbreken niet.

Absolutely Floyd is 2007 opgericht uit jeugdnostalgie, het is een nooit overgaande passie. De band blijft daarom in de opvoering van de nummers zo dicht mogelijk bij het origineel. De show wordt aangevuld met veelal zelf geproduceerde videobeelden en een fantastische lichtshow. De concerten geven daarmee het ultieme Pink Floyd gevoel. Een onmisbare avond voor echte Floyd fans en muziekliefhebbers die willen kennismaken met de fantastische muziek van Pink Floyd.
ABSOLUTELY FLOYD: Een tribute met PASSIE.

Wanneer? Vrijdag 27 december 2019
Waar? De Wetteling, Venray
Tijd? 20.00u
Kosten? €22,17

Klik hier voor meer informatie. 

Pink Floyd by Absolutely Floyd

Wanneer: 27 december 2019
Waar: Venray - Sporthal de Wetteling
Tijd: 20:00 uur
Voeg toe aan agenda 19-12-27 19-12-27 Europe/Amsterdam Pink Floyd by Absolutely Floyd http://www.culturavenray.nl Venray - Sporthal de Wetteling Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by