Test

Peuterpop 1 t/m 4 jaar juni

Wanneer: 14 juni 2023
Waar: biblionu | Venray
Tijd: 09:30u - 10:15u
Entree: 5 euro
Tickets bestellen
Meer informatie Voeg toe aan agenda 23-06-14 Europe/Amsterdam Peuterpop 1 t/m 4 jaar juni http://www.culturavenray.nl biblionu Cultura Venray info@culturavenray.nl

PeuterPop is bedoeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar, samen met hun (groot)ouders of verzorgers.

Liedjes en spreekteksten vormen het uitgangspunt voor allerlei activiteiten die in de belevingswereld van het kind passen. Er worden instrumenten en materialen gebruikt, die geschikt zijn voor de leeftijd. De liedjes komen ook op allerlei momenten van de dag thuis van pas.

Spelenderwijs wordt er gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je (klein)kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling.

Iedere workshop duurt 45 minuten en heeft een vaste opbouw. De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 10 kinderen. We raden aan om vaker deel te nemen, kinderen leren veel door herhaling en voelen zich daardoor steeds meer op hun gemak.

PeuterPop wordt gegeven door Marjolein Cuijpers-Kuenen van Marjolein-music.

De workshop duurt van 9.30 – 10.15 uur.

1 Deelname geldt voor één ouder/verzorger + 1 kind en kost 5,00 euro. Aanmelden kan linksonder op deze pagina. Ben je onverwacht toch verhinderd? Meldt je dan af via: snoorman@biblionu.nl.

Om half 10 is de bibliotheek nog niet geopend voor reguliere bezoekers, je kunt dan binnenkomen via de deur links van de ingang.

Terug naar agenda
© 2023
Created by LR Internet