Test

Kerstconcert Rangel Silaev

Wanneer: 10 december 2023
Waar: Concert-/feestzaal “ERA Studio’s” | Venray
Tijd: 15:00u
Tickets bestellen
Meer informatie Voeg toe aan agenda 23-12-10 Europe/Amsterdam Kerstconcert Rangel Silaev http://www.culturavenray.nl Concert-/feestzaal “ERA Studio’s” Cultura Venray info@culturavenray.nl

VENRAY - Kerstconcert Rangel Silaev

Wilt u persoonlijk een musicus/componist/producer ontmoeten die al 10 Gouden en 3 Platina platen voor zijn eigen muziek kreeg? Die al 14 jaar lang concerten in Nederland en het buitenland geeft en vaak op tv is te zien als gast in prestigieuze programma’s, zoals Podium Witteman, RTL 7 …, ook met zijn eigen uitvoeringen?

Pianist/componist Rangel Silaev houdt op 10 december a.s. om 15 uur zijn bijzondere kerstconcert in zijn concertzaal “Era Studio's” aan de Dr. Kortmannweg in Venray, met een “meet & greet" met de musicus na afloop en een gezond 5-gangenmenu (voor de eerste snelle kaartjeskopers zelfs aan tafel met de artiest!) 

Rangel, tevens componist en muziekproducer, wil het publiek tijdens die middag laten genieten van zijn eigen neo-klassieke muziek, die zo goed via verschillende streaming platformen in verschillende landen beluisterd wordt. Maar ook andere muziekgenres komen aan bod.

Al meerdere documentaires werden over dit muzikale fenomeen, Rangel Silaev, geboren in Venray, gemaakt, onder andere met presentatrice Katja Schuurman. En ook een documentairevoor een filmfestival, die een terechte winnaar werd. En nu componeert en produceert deze getalenteerde jonge man zelf muziek voor de films en scoort ontzettend goed met zijn eigen muziek op streaming platformen, zoals Spotify.

 De helende werking van muziek

‘In de huidige tijd met drukte en stress zijn verbindingen tussen muziek en een visuele uitvoering met lichtshow en visuals belangrijk om het publiek te laten genieten van de omgeving. De concerten in Era Studio's worden uitgevoerd op een Steinway vleugel met allerlei aanvullende apparatuur. Zo is er een licht- en beamershow en zal het publiek geconfronteerd worden met een nieuwe toegankelijke wijze van livemuziek.’

 Streaming is tegenwoordig de populairste manier om muziek te beluisteren en neoklassieke muziek is een van de meest succesvolle genres op Spotify. Als je in alle rust naar de zwevende harmonieën en kalme tempo's van neoklassieke muziek luistert, komen de grote vragen over de betekenis van het leven, het klimaat, het milieu en noem maar op, voorbij. 

Ik zal mijn eigen muziek live uitvoeren in een unieke combinatie met door mijzelf al voorgeprogrammeerde composities. Met dit revolutionaire en unieke concept wil ik veel verder komen. Niet alleen in Nederland maar ook over de grenzen. Mijn muziek zal door een mix van verschillende stijlen ieder concert kleurrijker en aangenamer maken. Op deze manier wil ik andere artiesten een kans bieden om samen met mij mijn muziek uit te voeren.  

Moderne interpretatie

Ik heb een weloverwogen keuze gemaakt om mijn eigen werk voor een breed publiek beschikbaar te maken. ‘De moderne interpretatie en uitstraling van klassieke kennis en een open blik voor experimenten vormen de sleutel voor het succes van mijn uitvoeringen. Ik heb al een combinatie tussen de verschillende muziekstijlen gevonden, waarmee ik samen met musici in de toekomst de muur tussen de klassieke muziek en het moderne zou verbreken. Op mijn manier wil ik de stijlen voor alle partijen interessant en innovatief maken. Mijn kerstconcert zal gegarandeerd een geweldige belevenis worden voor iedere muziekliefhebber, zowel jong als oud.’

Kaarten voor het kerstconcert van Silaev zijn verkrijgbaar via de website www.erastudios.nl. e-mailadres kamerton@wxs.nl of telefonisch via telefoonnummer  0653427123. Sinds 2019 heeft Silaev in zijn geboorteplaats Venray een eigen concertzaal, waarin hij kan experimenteren, ongestoord werken en van alles uitproberen. Hij behaalde in zijn nog korte carrière tal van prijzen, waaronder de eerste prijs op het Internationale Novak pianoconcours in Tsjechië, de Classic Young Masters Award en eerste prijs bij Prinses Christina Concours.

Terug naar agenda
© 2023
Created by LR Internet