Vanaf oktober wil de parochie de mogelijkheid aanreiken de Bijbel van kaft tot kaft te lezen. Een omvangrijke klus, maar die meer dan de moeite waard blijkt te zijn en verrijkend is voor heel het leven. Ze lezen maandelijks een bepaald aantal hoofdstukken (thuis voorbereiden), waarna ze in de bijeenkomsten zoeken naar wat het ons nu mogelijk wil zeggen. Deken Smeets zal de avonden telkens inleiden.

Voor wie twijfelt of het zinvolle avonden zijn: in ieder geval is de eerste serie buitengewoon interessant. We stoeien met het overbekende scheppingsverhaal: is het nou in zeven dagen gefikst of stammen we toch af van de apen? En wat toch met die appel van Adam en Eva? Iedereen is welkom, vertrouwd met de Bijbel of helemaal niet. Er zijn aan de avonden geen kosten verbonden. Loop anders gewoon eens binnen op 15 oktober… Voor wie er meer van wil weten, bel of mail de pastorie Eindstraat.

Wanneer? Dinsdag 17 december 2019
Waar? Kelderruimte onder de sacristie van de Grote Kerk (links langs de kerk op, door de poort en trap af)
Tijd? 20.00u
Entree? Geen

De Bijbel, van kaft tot kaft

Wanneer: 17 december 2019
Waar: Venray - Grote Kerk
Tijd: 20:00 uur
Voeg toe aan agenda 19-12-17 19-12-17 Europe/Amsterdam De Bijbel, van kaft tot kaft http://www.culturavenray.nl Venray - Grote Kerk Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by