Op zondag 15 december 2019 om 15.30 uur speelt trio Wilde Eend het vertelconcert ‘Oostenwind’ in de Willibrorduskerk te Geijsteren. Trio Wilde Eend speelt vrolijke joodse en zigeunermelodieën uit diverse landen in Oost Europa. Daarnaast klinken er muzikale vertellingen uit diezelfde bronnen. Muziek en verhalen zijn met de Oostenwind hier naartoe gereisd.  Trio Wilde Eend strijkt en blaast ze nieuw leven in en neemt je mee op avontuur.

Muziek is een taal zonder woorden waarmee je allerlei menselijke gevoelens – sores en gein, passie en pijn - kunt uitdrukken. Maar het zijn ook klanken waarmee je mensen kunt ontroeren en bezielen. Trio Wilde Eend heeft zich sinds 1998 toegelegd op muziek en verhalen uit Oost Europa. Hun verhalen zitten vol humor en ernst, wijsheid en lichtvoetigheid. Hun muziek raakt een snaar. Het is plezier om bij te huilen, verdriet om op te dansen.

Wanneer? Zondag 15 december 2019
Waar? Willibrorduskerk Geijsteren
Tijd? 15.30u
Kosten? Volwassenen: €5,- | T/m 16 jaar: €3,50

Cultuurpodium Geijsteren: vertelconcert 'Oostenwind'

Wanneer: 15 december 2019
Waar: Geijsteren - St. Willibrorduskerk
Tijd: 15:30 uur
Voeg toe aan agenda 19-12-15 19-12-15 Europe/Amsterdam Cultuurpodium Geijsteren: vertelconcert 'Oostenwind' http://www.culturavenray.nl Geijsteren - St. Willibrorduskerk Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by