Zang & Theatergroep Oker, Zanggroep Palet en LOGEKO,  alle drie uit Overloon, zullen samen voor u een muzikale avond verzorgen als lichtpuntje in deze donkere dagen met lange, maar ook gezellige avonden.

Het belooft een echte winterverrassing te worden waarbij uiteraard ook Kerstnummers ten gehore worden gebracht! Het concert vindt plaats op dinsdag 10 december, aanvang 19.30 uur in gemeenschapshuis  De Pit, gelegen aan het 14 Oktoberplein 2 in Overloon. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Je bent van harte welkom om voorafgaand aan het concert al een drankje te nuttigen. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Noteer deze datum alvast in jouw agenda en kom genieten van de sfeervolle nummers die deze avond gezongen zullen worden. Misschien neem je iemand mee die ook een lichtpuntje en verrassing kan gebruiken!?

Wanneer? Dinsdag 10 december 2019
Waar? Gemeenschapshuis De Pit, Overloon
Tijd? 19.30u
Entree? Geen

Concert 'Wintersurprise'

Wanneer: 10 december 2019
Waar: Overloon - Gemeenschapshuis De Pit
Tijd: 19:30 uur
Voeg toe aan agenda 19-12-10 19-12-10 Europe/Amsterdam Concert 'Wintersurprise' http://www.culturavenray.nl Overloon - Gemeenschapshuis De Pit Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by