Hans Kunneman geeft op zondag 26 januari en zondag 9 februari in ontmoetingspunt ’t Helder te Overloon de tweedaagse workshop Op weg naar Heling, over wat je zelf kunt doen om genezing te bevorderen. In deze workshop is er  plaats voor acht deelnemers. Het is de bedoeling om je te inspireren om naast je reguliere behandeling ook op eigen kracht een weg te zoeken naar heling. Gedurende twee dagen ga je op een diep niveau op zoek naar wat je in jouw specifieke situatie te doen staat. Je maakt daarbij gebruik van verschillende helpende technieken. Wanneer je innerlijke balans verstoord is spoort het lichaam je via stresssignalen aan tot verandering. Het spiegelt de ontkrachtende patronen die in je  werkzaam zijn. Een teveel aan stress kan ziekte veroorzaken. In de workshop leer je bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt, wat ‘ lekkage’ veroorzaakt. Door wat je remt geduldig te onderzoeken en te transformeren ontlast je het lichaam en ontstaat er steeds meer ruimte voor het zelfgenezend vermogen. Ook krijg je tools aangereikt om te ontspannen en te vitaliseren. Het leren vertrouwen op de diepere, zinvolle samenhang van wat je overkomt blijkt vaak een belangrijke stap in dit proces. Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld hoe je genezing  vanuit een holistisch en spiritueel perspectief kunt bevorderen.

In het boek  Op weg naar Heling  beschrijft Kunneman hoe hij van kanker genas zonder operatie, chemo of bestraling. Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken. Dat bereik je door bewust te leren omgaan met wat je ontkracht en waar je kracht aan ontleent.

Op weg naar Heling

Wanneer: 09 februari 2020
Waar: Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, Overloon
Tijd: 10:00u - 17:00u
Entree: €150,-
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-02-09 10:00 70-01-01 17:00 Europe/Amsterdam Op weg naar Heling http://www.culturavenray.nl Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, Overloon Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by