Paul Vens en Herman Verheijen zullen op de 2e Kerstdag een sfeervol concert gaan geven in t Helder te Overloon. Naast instrumentale stukken, liederen zullen zeker ook de verstillende Tibetaanse klankschalen gaan klinken tijdens het concert. Tibetaanse klankschalen zijn een vast onderdeel geworden van hun concerten. Deze lang doorklinkende trillingen hebben een bijzonder aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar. De muziek van Paul & Herman creëert een speciale sfeer, een ruimtelijkheid, waarin stilte een  plaats heeft. Het belooft een warmhartig, en sfeervol concert te worden.

En...Paul  en Herman zullen een verhaal voorlezen uit de nieuwe verhalenbundel “De Kastanjeboom Verhalen” van Paul, waarin passende verhalen over de verschillende seizoenen en dus ook de wintertijd zijn opgenomen.

Ook is er een marktkraam van Ainyahita, met zelfgemaakte heerlijke chocolades en met een selectie mooie handgemaakte spullen uit de Bronlaak Winkel. Voor iedere bezoeker is er een verrassing in de vorm van een heerlijke tractatie!

Info/aanmelden via 0478-641404 / 06-27007511 Of e-mail: t-helder@ziggo.nl

Liederen- en Klankschalenconcert

Wanneer: 26 december 2019
Waar: Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, Overloon
Tijd: 15:00u
Entree: €12,50 incl. thee en traktatie
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 19-12-26 70-01-01 Europe/Amsterdam Liederen- en Klankschalenconcert http://www.culturavenray.nl Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, Overloon Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by