Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide verzorgt op zondag 22 december het jaarlijkse kerstconcert in de Catharina kerk in Leunen. Het orkest staat onder leiding van dirigent Ralf Schreurs. Het orkest krijgt ondersteuning van twee solisten op de klarinet Henk Mertens en Vinesh Dijkstra. Daarnaast zullen nog twee ensembles van zich laten horen. Een koper-ensemble en een sax-ensemble. Het kerstconcert belooft ook dit jaar weer een muzikaal spektakel te worden!

Verschillende kerstklassiekers zullen tijdens het concert de revue passeren, alsook hedendaagse arrangementen. Voor ieder wat wils! Na het concert is er een gezellig samenzijn in het Café van MFC De Baank onder het genot van een glaasje glühwein.

Wil je zo vlak voor Kerst nog even goed in de kerststemming komen? Kom dan naar Leunen!

Wanneer? Zondag 22 december 2019
Waar? Kerk Leunen
Tijd? Inloop: vanaf 18.30u 

De entreekaartjes à €5,- zijn vanaf maandag 9 december te koop bij Café - Zaal ’t Veule in Veulen, Herenkapsalon Gielens in Heide en eNJee Kappers in Leunen.

Kerstconcert Harmonie St. Catharina 2019

Wanneer: 22 december 2019
Waar: Leunen - Catharina en Urbanus Kerk
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Entree: €5,-
Voeg toe aan agenda 19-12-22 19-12-22 Europe/Amsterdam Kerstconcert Harmonie St. Catharina 2019 http://www.culturavenray.nl Leunen - Catharina en Urbanus Kerk Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by