Op zondag 7 juni vindt er wederom een Böhmisch Bitte plaats in de Schouwburg van Venray. De belevenis van de Egerländer met kapelmeester Henri Coppens. Benieuwd en wil je komen genieten van Ernst Mosch? Kom & geniet!

Böhmisch Bitte, das Egerländer Erlebnis, komt voor de vierde keer naar Venray om de mooiste melodieën uit het repertoire van Ernst Mosch und seine Original Egerländer Musikanten ten gehore te brengen. Ernst Mosch wist wereldwijd 42 miljoen lp’s en cd’s te verkopen en blijft tot de verbeelding spreken. Böhmisch Bitte staat onder leiding van kapelmeester Henri Coppens en bestaat uit circa 22 muzikanten en twee zangduo’s. Het orkest brengt circa 30 heerlijke titels met ook nieuwe Böhmische parels die aansluiten op de sound van Ernst Mosch. Dit vierde concert wordt net als in 2014, 2016 en 2018 een mix van sfeer, emotie, herkenning en puur genieten.

Voor meer informatie: rvdidden@planet.nl

Vanwege de coronapandemie is dit evenement afgelast.

Afgelast! Böhmisch Bitte

Wanneer: 07 juni 2020
Waar: Venray - Schouwburg Venray - Rabozaal
Tijd: 14:30u
Entree: €20,-
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 20-06-07 14:30 20-06-07 Europe/Amsterdam Afgelast! Böhmisch Bitte http://www.culturavenray.nl Venray - Schouwburg Venray - Rabozaal Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by