De kunst van aandacht, De aandacht van kunst.  

Onderzoek vraagt om gerichte aandacht voor een onderwerp. Gerichte aandacht kan op veel manieren veroorzaakt worden. Wetenschap is zo’n manier. Kunst is zo’n manier. Een antropoloog observeert en noteert om haar aandacht te richten. Wat doet de kunstenaar? Hoe en wanneer wordt kunst onderzoek? Martine de Rooij, antropoloog en docent-onderzoeker kunsteducatie neemt jullie mee in de manieren waarop kunstpraktijken op geheel eigen wijze “aandacht” kunnen schenken.

 

'Door de Loep' is een samenwerking tussen Museum van Bommel van Dam , Odapark, centrum voor hedendaagse kunst en Cultura Venray. Iedere tweede donderdagavond van de maand nodigen we een inspirerende spreker uit die vertelt over diens vakgebied in relatie tot kunst. 

 

Op donderdagavond 9 februari om 19.30 heten we je van harte welkom in het Venrays Museum om de lezing van Martine de Rooij over 'de kunst van aandacht' bij te wonen.  

 

Koop je tickets via https://www.venraytickets.nl/door-de-loep-martine-de-rooij

Door de Loep: Martine de Rooij

Wanneer: 09 februari 2023
Waar: venrays museum
Tijd: 19:30u
Entree: 7,50 euro
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 23-02-09 19:30 70-01-01 Europe/Amsterdam Door de Loep: Martine de Rooij http://www.culturavenray.nl venrays museum Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by