Op zondagmiddag 23 oktober vindt alweer de zesde editie van Heimatklänge in Venray plaats, met optredens van zangeres Julia Beurskens uit Venlo, de Reulsberger Muzikanten uit Horst en Joekskapel Zuutjes án uit Venray. DJ Rob Claessens is de presentator van de middag.
Julia Beurskens is een zangeres met hart voor Duitse schlager en dialect muziek. De Reulsberger Muzikanten spelen Bömische en Tsjechische muziek, Duitse en Oostenrijkse schlagers. In Venray en omstreken is "Zuutjes án" geen onbekende. Het enthousiasme van deze muziekgroep straalt ervan af, niet alleen qua muziek, maar ook qua uitstraling. Deze feestkapel staat letterlijk "niet stil"! DJ Rob is bekend van zijn radioprogramma ‘Volksmusik mit Schwung’ op Omroep Venray en evenementen zoals Rob’s Blasmusik.
Het evenement vindt plaats in wijkontmoetingscentrum ’t Schöpke, Veltumse Kleffen 70B in Venray. Aanvang 14.30 uur. Entree gratis.

6e heimatklänge

Wanneer: 22 oktober 2023
Waar: W.O.C. 't Schöpke
Tijd: 14:30u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 23-10-22 14:30 70-01-01 Europe/Amsterdam 6e heimatklänge http://www.culturavenray.nl W.O.C. 't Schöpke Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by