Festival Schijt aan de Grens

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus in Venray en Overloon. In Overloon beide dagen bij ’t Helder van 12.00 uur tot 18.00 uur. In Venray in het Stadspark, Venrays Museum, de Gemeentetuin en de Grote Kerk, beide dagen van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Schijt aan de Grens: samenwerking met ruimte voor eigen invulling. Culturele uitwisseling, kruisbestuiving en samenwerking tussen Brabant en Limburg, tussen Venray en Overloon.

Dat is het doel van Schijt aan de Grens. In de uitvoering is er ruimte genoeg voor eigen invulling. Want er is veel dat de beide locaties van het festival bindt, maar er zijn ook verschillen. Fijn dat die er zijn, want ze maken van Schijt aan de Grens een nog diverser festival. Neem de locaties. In Overloon een mooie oude boerderij, een stukje buiten het dorp. In Venray het stadspark en de Gemeentetuin in het centrum, in de schaduw van de Grote Kerk. Ook de programma’s hebben hun eigen karakter.

Zo kun je in Overloon genieten van hapjes met muziek (of muziek met hapjes) en heeft Venray een GoedGevoelMarkt en de live talkshow Schijt draait doorrr! Schrijver en taalkundige Wim Daniels is dan weer in Overloon En in Venray te bewonderen. Hetzelfde geldt voor het werk van Imke Beek. Het festival is gratis en beide locaties hebben natuurlijk een uitgebreid en gevarieerd muziekprogramma. Dat wordt dus kiezen voor de bezoeker: Venray of Overloon. Of allebei, want Schijt aan de Grens duurt twee dagen, zaterdag 27 en zondag 28 augustus. In Overloon duurt het programma van 12.00 tot 18.00, in Venray van 13.00 tot 20.00. Effe doorfietsen en je pikt na Overloon in Venray nog het staartje van het programma mee. Hoe dan ook: tot Schijt op 27 en 28 augustus!

Festival Schijt aan de Grens

Wanneer: 27 augustus 2022
Waar: Overloon, Venray
Tijd: 13:00u - 20:00u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-08-27 13:00 22-08-28 20:00 Europe/Amsterdam Festival Schijt aan de Grens http://www.culturavenray.nl Overloon, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by