De Magic O Metal - Live Experience biedt alles op het gebied van metal, voor zowel jong én oud. Het geeft je toegang tot het maken van muziek en artwork, neemt je mee in de magische wereld van Magic: The Gathering- en Dungeons & Dragons-role playing games én het brengt je in contact met allerlei talenten die actief zijn in de muzikale wereld van METAL!

https://www.youtube.com/watch?v=g_uuW5GHwjw

Of je je nu wilt verdiepen in de mogelijkheden van een heuse muziekcarrière, een leuke en educatieve dag met het hele gezin wil beleven óf gewoon een lekker pot metal wil horen ... er is voor ieder wat wils!

Duik in de wereld van de metal-muziek met bekende muzikanten als Koen Herfst, Simone van Straten, Jeffrey Revet, Daniel Huiben, Monica Janssen en Isabel Restrepo. Hoor als band of muzikant wat er nog meer mogelijk is naast het bespelen van instrument met Emmelie Herwegh, Sander Gommans, Astrid Kah, Ronja Gildenlöv en Menno Kappe. En het is niet enkel muziek wat de klok slaat, dompel jezelf onder in de wereld van comics met Scott Wenmakers en Dinesh van den Berg, face- en body art, DnD, Magic: The Gathering en Headbangers Lifestyle.

Naast dat onze DJ´s veel metal-krakers uit de boxen zullen laten schallen, is er natuurlijk ook live-muziek. Allereerst zijn we uitermate trots dat we het nummer Loud and Proud - Children of Hope voor het eerst live kunnen ten gehore kunnen laten brengen. Een track geïnitieerd door Magic-O-Metal, waarbij zowel professionals als een nieuwe generatie metalheads een thrasher van wereldformaat hebben neergezet Laat je omverblazen door de 11-jarige Nova en Monica Janssen onder begeleiding van de muzikanten uit de video. Daarnaast zal Metalpocalypse bewijzen, dat Metal ook op zeer jonge leeftijd gespeeld kan worden, en krijgen muzikanten de kans om lekker te jammen op ons open podium.

Meer informatie omtrent ons programma en aanbod vind je op onze Live Experience pagina op onze website. Bestel hier je tickets voor slechts €10,00 in de voorverkoop. Aan de kassa zal de toegang €15,00 bedragen.

Magic O Metal - Live Experience

Wanneer: 17 september 2022
Waar: Grescollege in Reuver
Tijd: 13:00u - 00:45u
Entree: 10 Euro
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-09-17 13:00 70-01-01 00:45 Europe/Amsterdam Magic O Metal - Live Experience http://www.culturavenray.nl Grescollege in Reuver Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by