Op zaterdag 27 augustus a.s. organiseert Stichting Cultuurpodium Geijsteren weer de jaarlijkse Drive In Movie bij de Kasteelplaats. De aanvangstijd is 21.00 uur.

Dit jaar wordt de film The Singing Club vertoond.

Geconfronteerd met hun dierbaren die in Afghanistan dienen, komen vrouwen met verschillende achtergronden samen om het allereerste militaire vrouwenkoor te vormen.

Met hartstochtelijk gezongen pophits weten ze uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven.

Een op waarheid gebaseerd verhaal, dat wereldwijd andere vrouwen geïnspireerd heeft om samen te zingen. Dé feelgood-film van 2020.

 Het is natuurlijk leuk om vanuit je auto te genieten van deze film maar je mag ook zonder auto komen. Er staan voldoende stoelen gereed. Voor de auto's geldt VOL=VOL.

Zowel vanuit je auto als vanaf je stoel kun je tijdens de movie soep, drankjes, chips, quiches, cupcakes  en hotdogs bestellen.

Voor een auto met chauffeur betaal je € 15,00. Volwassenen betalen € 10,00 en personen tot 16 jaar € 5,00.

Kaarten zijn te bestellen via de website van het cultuurpodium www.cultuurpodiumgeijsteren.nl of rechtstreeks via info@cultuurpodiumgeijsteren.nl onder vermelding van naam, adres en het gewenste aantal kaarten. Aan de kassa of telefonisch kan ook: 0478 546684.

Als de movie onverhoopt niet vertoond kan worden wegens slechte weersomstandigheden, dan wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend gemaakt. Het toegangskaartje blijft dan geldig.

drive in movie geijsteren

Wanneer: 27 augustus 2022
Waar: kasteelruïne Geijsteren
Tijd: 21:00u
Entree: 15 euro
Meer informatie
Tickets bestellen
Voeg toe aan agenda 22-08-27 21:00 70-01-01 Europe/Amsterdam drive in movie geijsteren http://www.culturavenray.nl kasteelruïne Geijsteren Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by