Met die slogan willen wij op zondag 17 juli ons eerste bijzondere muziekfestival bij De Schol in Heide gaan organiseren.

Van 13.30 – 17.30 zullen op een buitenterras bij De Schol optredens plaatsvinden van diverse artiesten en muzikanten. Het bijzondere van alle artiesten is dat het allen artiesten zullen zijn met een hulpvraag. Natuurlijk zullen ze soms begeleid worden door geroutineerde muzikanten en begeleiders. Sommige treden zelfs helemaal alleen op of met zijn tweeën. De artiesten komen o.a. van Atelier Jerusalem, Dichterbij, Gewoon Doen, Boer Hans en De Haam.

Wij nodigen iedereen van harte uit om naar dit gratis festival te komen. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, dat spreekt voor zich. Bij De Schol komt een prachtig overdekt (een grote parachute)  terras te staan. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te zitten, een lekker drankje te nuttigen en om iets lekkers te eten.

De organisatie van deze 1e editie van ‘Herrie op de Hei’  is een samenwerking tussen De Schol, Het activiteitenfonds Heide, Cor Nodigt Uit….., Gemeente Venray, Zorgboerderij De Lorr, Zorgboerderij Boer Hans en Menzsamen.

Herrie op de hei

Wanneer: 17 juli 2022
Waar: de schol Heide
Tijd: 01:00u
Voeg toe aan agenda 22-07-17 01:00 70-01-01 Europe/Amsterdam Herrie op de hei http://www.culturavenray.nl de schol Heide Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by