Zondag 10 juli vindt op de centrale pleinen in het hartje van Venray de 11e editie van kunstmarkt “Kunstfladder” plaats. Op deze kunstmarkt kunnen de bezoekers weer genieten van een gevarieerd kunstaanbod.  Denk daarbij aan keramisten, schilders in verschillende technieken, beeldhouwers, edelsmeden, glaskunstenaars, textielkunst, houtbewerking, kortom; teveel om op te noemen!

 

Dit jaar staan er rond de 70 kramen opgesteld waarin kunstenaars zichzelf en hun werk presenteren. Verschillende kunstenaars zijn tijdens de markt ook live aan het werk; zo ontstaat een leuke interactie met het publiek. Kunstenaars vinden het fijn hun werkwijze te laten zien, uitleg te geven aan geïnteresseerde luisteraars en vooral: hun passie te delen!

Kunstfladder is een echt gezinsuitje: voor de kinderen is er de mogelijkheid zich gratis te laten schminken en er worden kleine workshops gegeven speciaal voor kinderen.

Ook dit jaar zijn er weer verschillende muziekoptredens die voor een vrolijke sfeer zorgen en bij iedereen het vakantiegevoel naar boven halen.

Als dan het weer nog meewerkt zitten de terrassen rondom het Schouwburg- en Henseniusplein lekker vol en geniet jong en oud van de  ongedwongen en zomerse sfeer. Tijdens de kunstmarkt is het goed toeven in het hartje van Venray!

De markt begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Parkeren is gratis.

kunstfladder

Wanneer: 10 juli 2022
Waar: centrum venray
Tijd: 11:00u - 17:00u
Entree: gratis
Voeg toe aan agenda 22-07-10 11:00 70-01-01 17:00 Europe/Amsterdam kunstfladder http://www.culturavenray.nl centrum venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by