Tijdens deze foto expositie zult u het zeer gevarieerde werk zien van een twintigtal fotografen.

Leden van de fotoclub zullen aanwezig zijn om de foto’s toe te lichten en om u meer informatie te verstrekken over het reilen en zeilen van de Fotoclub.

    Op zondag 3 juli zal Brendan van de Beuken een lezing houden van 14.00 – 16.00 uur. Brendan is een beelddenker en –maker. Begonnen als beroepsfotograaf, daarnaast docent fotografie bij o.a. De Nederlandse Fotovakschool, toen aan de slag als coördinator Beeld en Video bij De Limburger, waar hij ook een wekelijkse foto-analyse maakte voor de weekendbijlage. Maar na 3 jaar toch weer terug naar De Fotovakschool, intussen De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, waar hij nu werkt als Hoofd opleidingen van zowel de fotografie als film faculteit. Voor deze lezing zijn leden van andere fotoclubs van harte welkom.

    Op zondag 10 juli is er een echte fotostudio geopend waar de kinderen tussen 13.00 – 17.00 uur op de foto kunnen, met een echte sprookjes prinses of een heuse Samoerai krijger.

Ook daagt de fotoclub alle jongeren uit om zelf te fotograferen. *Stuur een recente foto met korte omschrijving naar FotoclubVenray@gmail.com             De leden van de FotoclubVenray kiezen de mooiste foto uit, die daarna in een van de fotovitrines van Venray tentoongesteld zal worden.

    De expositie vind plaats op zaterdag 2 en zondag 3 juli en op zaterdag 9 en zondag 10 juli van 13.00 tot 18.00 uur in de zaal van Restaurant BRL – Hoenderstraat 10 - Venray.

   Leden van de fotoclub organiseren regelmatig excursies en thema-avonden met het doel van elkaar te leren, maar vooral om met veel enthousiasme met hun hobby bezig te zijn. Wie interesse heeft om lid te worden van FotoclubVenray, kan per e-mail contact opnemen via info@fotoclubvenray.nl

fotoclub venray 60 jaar

Wanneer: 22 juli 2002
Waar: Hoenderstraat 10, Venray
Tijd: 01:00u
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 02-07-22 01:00 10-07-22 Europe/Amsterdam fotoclub venray 60 jaar http://www.culturavenray.nl Hoenderstraat 10, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by