Zestig plus? Ars Musica heet je welkom!

 

Ars Musica begon in 1973 als een oratorium vereniging en kende in de gloriedagen ruim honderd actieve zangers en zangeressen. Dat is een periode waar de leden van het eerste uur soms met weemoed op terugkijken. En er ook met de nodige nostalgie over kunnen vertellen. Er werden op hoogstaand niveau enkele grootse en grootschalige projecten uitgevoerd. Die tijd is echter voorbij. Het koor is geëvolueerd naar een vocaal ensemble dat een gevarieerd muzikaal repertoire beheerst. Van klassiek tot modern, van profaan tot religieus. Het koor telt momenteel ruim 30 leden, verdeeld over vier stemgroepen: sopraan, alt, tenor en bas. In de aanloop naar het jubileum volgend jaar, organiseert Ars Musica in mei en juni enkele open repetities en een open dag voor hen die nader kennis willen maken met dit koor. Er zijn ongetwijfeld zestig plussers die nog graag zingen, maar een club zoeken waar ze zich bij thuis kunnen voelen. Zowel qua zang, leeftijd en sfeer. En die er ook wel voor voelen om met het huidige Ars Musica voor goud te gaan. Wie dat wil, kan deelnemen aan een van de repetities op de dinsdagavond in De Kemphaan.

Maar helemaal interessant is het om op zaterdagochtend 25 juni vanaf 10.30 uur deel te nemen aan de open ochtend die Ars Musica dan organiseert. Proeven aan het samen zingen, de sfeer in dit gezellige koor ervaren, letterlijk kijken naar een reportage over wat het koor zoal onderneemt en natuurlijk een praatje met koorleden bij een lekker bakje met wat lekkers. En daarna een heel jaar meedoen om het gouden jubileum actief mee te vieren. Ars Musica heet u alvast welkom!

En houd hoe dan ook het voorjaar van 2023 in de gaten. U gaat ze horen: www.arsmusicavenray.nl.

open repetitie Ars Musica

Wanneer: 25 juni 2022
Waar: Kemphaan Venray
Tijd: 10:30u
Entree: gratis
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 22-06-25 10:30 70-01-01 Europe/Amsterdam open repetitie Ars Musica http://www.culturavenray.nl Kemphaan Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by